Vi tilbyder

Korrekt og effektiv nedbrydning

MT Nedrivning ApS er specialiseret i miljørigtigt og effektiv udførte nedbrydningsopgaver – store som små. Vi forstår at møde kundernes behov og have dem med hele vejen, så der skabes en gensidig tillid.

Netop derfor står MT for Miljø & Tillid.

Nedbrydningsopgaverne er mange og forskelligartede men kan fx være almindelige familiehuse, bunker, gårde, garager til boligblokke og fabrikker. Giv os opgaven, og så sørger VI for at udføre dem korrekt og efter gældende regler, vejledninger og lovkrav.

Vores kunder er såvel myndigheder, erhverv som private.

Hos os bliver du behandlet med 100% seriøsitet uanset  om du er en lille eller stor kunde.

Kvalitet, dokumenteret miljøhåndtering & sikkerhed

Når MT Nedrivning varetager opgaver, så er det for os meget vigtigt, at du som kunde føler dig sikker og tryg ved, at lovkrav, sikkerhedsregler og miljøregler bliver efterlevet til punkt og prikke. Efter afsluttet opgave vil der altid blive fremlagt en beskrivelse af, hvordan vi varetog og udførte opgaven, til dig som kunde, til brug for dig, som dokumentation i de sammenhænge, du måtte have brug for.

Grøn nedrivning med fokus på genbrug

Vi genanvender over 90% af materialer ved nedbrydningsarbejde, og vi har ambitioner om at nå højere.

Alle byggematerialer som kan genbruges direkte, sælges videre fra vores lager i Egå eller direkte fra projektadressen. Det er bl.a. Vinduer, hårde hvidevarer, møbler, døre, lamper, sågar mursten og tagsten m.m. Hold øje med vores Facebookside, hvis du mangler noget.
Alt der ikke dur til gensalg bliver, sorteret og genanvendt til nye materialer. Kan være jern og div. metaller, glas, plast, isolering, og meget mere.

 

Call Now ButtonRing